HFC Storica

Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

Piet van der Molen toernooi zeer geslaagd!!

Zaterdag 23 mei stond voor het eerst het Piet van der Molen toernooi op het programma. Vorig jaar was er de Piet van der Molen wedstrijd tussen oud spelers en spelers die al jaren in het eerste van Storica hebben gevoetbald. De familie van der Molen wilde dit jaar graag een leuk toernooi organiseren met een jaarlijks terugkerend karakter, waar de sportiviteit en gezelligheid voorop staat.

De dag begon met een lekkere regenbui in de ochtend, waardoor de velden er goed bijlagen. Op het moment van spelen, was er de zon. Aan het toernooi deden 7 teams mee, met ludieke namen, zoals Lieki, the Oldies en Fc Pietertje. The Oldies voetbalden de eerste wedstrijd met gebreide mutsen op, met een knipoog naar Piet.

Aan het eind van de dag was de winnaar bekend en kreeg een grote wisseltrofee mee. Ook waren er nog diverse artiesten aanwezig, die hun muzikale talenten konden vertonen.

Het keukenpersoneel had dit jaar ook een andere snack in het assortiment opgenomen. Zo was er het heerlijke broodje KipDoner die door een ieder zeer werd gewaardeerd. Ze vlogen als de warme broodjes over de toonbank. Het was een zeer geslaagde dag en ik zou zeggen op naar volgend jaar.

De aktiefoto's komen te staan onder foto's op de website. Die knop kun je vinden in de balk bovenaan de website.

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Word lid van HFC Stroica! Klik hier Wie zijn er jarig? Klik hier