Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

Verdienstelijk gelijkspel tegen kampioen SVI: 2-2

Met een verjongd team en vele aanpassingen door maar liefst 7 afwezigen in vergelijking met de eerder gespeelde thuiswedstrijd, moesten onze jongens afgelopen zaterdag op bezoek bij kampioen SVI. De jonkies (allen nog A-speler) Elroy de Jong, Lorenzo Lubbers, Stefan Pelleboer en Edward Matatule maakten deze middag deel uit van de gehavende selectie. En dat was zeker niet onverdienstelijk en geeft veel vertrouwen voor de toekomst.

SVI was in het eerste half uur voetballend wellicht de betere ploeg, doch kreeg niet veel echte uitgespeelde kansen. Naarmate de 1e helft vorderde kwamen wij beter in de wedstrijd en kregen we in de stromende regen via Stefano Chaar de beste mogelijkheid de score te openen. Alleen voor de SVI-doelman kreeg hij de bal helaas niet in het doel. Vlak voor rust nog een beste mogelijkheid, maar de te harde voorzet kon eveneens niet in tegen het net worden verwerkt. Ruststand 0-0.

De toeschouwers waren net opgedroogd toen Timon Beimers in de 48e minuut via een kopbal de 1-0 voor SVI aantekende. In plaats van 'de koppies te laten hangen' werden de mouwen collectief opgestroopt en dat resulteerde in een mooie aanval over rechts die in de 63e minuut fraai en beheerst door Lorenzeo Lubbers werd afgerond 1-1. Door onnodig balverlies op ons middenveld wist Jordi de Jonge namens SVI in de 63e minuut nog de 2-1 te maken, maar het was opnieuw Lorenzo Lubbers die wederom alleen voor de doelman het hoofd koel hield en in de 90e minuut de verdiende gelijkmaker (2-2) maakte. Mooi om te zien dat onze jonkies het goed oppakten en ook tegen de kampioen in staat zijn 'op de been te blijven'. Dat biedt mogelijkheden om het collectief volgend seizoen nog sterker te maken.

Binnenkort een verslag op deze site van de resultaten van het 1e team m.b.t. het afgelopen seizoen. Een zeer wisselvallig seizoen waarin goede resultaten te vaak werden afgewisseld met teleurstellende resultaten. Toch een seizoen om trots op te zijn. Vele jonge spelers hebben laten zien het niveau aan te kunnen en met handhaving in de 3e klasse hebben we het prima gedaan. Dat smaakt naar meer, maar daar moeten we nog even op wachten.