Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

We zijn weer begonnen. Zaterdag naar 's-Heerenbroek

De kop is er af. Zowel het 1e als het 2e team zijn aan de competitie begonnen. Het 2e moest het afgelopen zaterdag thuis opnemen tegen het geroutineerde team van Berkum 9. Tot de rust konden we aardig meekomen (1-1); na rust moesten we in Berkum onze meerdere erkennen (1-5).

Het 1e begon vorige week met een 1-3 nederlaag bij HTC. Ondanks de nodige kansen en een gemiste pengel was de zege van HTC verdiend. Onze doelpuntenmaker: Andreas Chaar.

Afgelopen zaterdag werd thuis met 3-3 gelijkgespeeld tegen 'herintreder' Noord Veluwe Boys. Edy Hanson was deze middag met 2 afstandschoten succesvol en maakte daarmee de 1-0 en 2-1. Helaas kregen we bij een 3-2 voorsprong (3e goal werd gemaakt door Nelson Ospina) in de 90e minuut een -terechte-pengel tegen. Noord Veluwe Boys kon daarmee de 3-3 eindstand op het scorebord zetten. Jammer, maar een hard 'leermoment'. Met kansen over en weer (de beteren misschien voor de gasten) was dit eigenlijk wel een terechte uitslag. Wel komen we steeds beter aan voetballen toe en is de conditieachterstand bij velen al bijna weggewerkt.

En zo staan we met 2 gespeelde wedstrijden op een 10e plek en moeten we het aanstaande zaterdag opnemen tegen de nummer 11: 's-Heerenbroek. 's-Heerenbroek verloor thuis van de huidige koploper Swift '64 met 0-3 en speelde afgelopen zaterdag gelijk, uit bij Wijthmen werd het 1-1. Daarmee hebben ze net als ons 1 punt uit 2 wedstrijden. Wij kunnen bij winst wellicht wat afstand nemen van de onderste ploegen en met een scheef oog naar boven gluren. De wedstrijd begint om 14.30 uur.