Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

Na verlies Gramsbergen nieuwe kans tegen Olympia'28

Afgelopen zaterdag wisten we in de belangrijke wedstrijd uit bij Gramsbergen helaas geen punten mee te nemen naar Zwolle. In misschien wel de slechtste eerste 60 minuten van deze competitie werden we vooral vóór rust snel onder druk gezet en wisten we onze spitsen niet te bereiken. Te vaak werd de hoge bal gespeeld op onze toch al niet kopsterke voorhoedespelers en ook te vaak leden we onnodig balverlies. Vlak voor rust werd dat, nogal ongelukkig, afgestraft door Gramsbergen dat in de 43e minuut de 1-0 (eind)stand op het scorebord zette. In de laatste 20/30 minuten speelde we 'carte blanc' en wisten we toch nog een paar goede kansen te creëren. Het mocht niet baten. Er zijn van die zaterdagen die je snel wilt vergeten. Wel dat kan, want aanstaande zaterdag staat er al weer een belangrijke wedstrijd op het programma. Thuis tegen Olympia'28 uit Hasselt.

Olympia degradeerde vorig seizoen samen met Zwolsche Boys uit de 2e klasse en wil graag snel weer een sprongetje naar boven maken. Olympia staat op de 4e plaats met 16 punten uit 10 wedstrijden (6 meer dan 'de onzen'). Er werd 5x gewonnen, 1x gelijk gespeeld en 4x verloren. Doelsaldo 21 voor en 19 tegen (wij 13-19). Een ploeg die nog niet tegen grote nederlagen is opgelopen en afgelopen zaterdag een verdiende overwinning op koploper ZAC wist te boeken. Dat was meteen de eerste nederlaag voor ZAC. Een tegenstander die we niet mogen -en niet zullen- onderschatten. Om nog voor de winterstop uit die vervelende degradatiezone te ontsnappen zullen we de punten MOETEN pakken. De wedstrijd begint om 14.30 op ons sportpark Het Hoge Laar. Komt allen!